Gaat u trouwen? U wilt een receptie houden? Dan is de Koetsier de perfecte locatie!

Bent u op zoek naar een betaalbaar, gezellig en intiem huwelijksfeest dan is de Koetstier te Tolbert dé ideale locatie voor u. 

Wij verzorgen uw bruiloft en/of receptie tot in de puntjes. Van de bruidstaart tot een trouwauto aan toe, de Koetsier regelt het voor u.

Geen alledaags feest maar sfeervol, intiem en supergezellig. Met gratis beschikking over álle faciliteiten die de Koetsier te bieden heeft.

Bij ons heeft u geen extra kosten voor licht & geluid! Dit hebben wij namelijk altijd in huis, inclusief DJ.

Meer informatie? Neem dan contact op of bel ons. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u geheel vrijblijvend.

 Reviews van bezoekers

 Het was geweldig! Jullie hebben topwerk geleverd gisteravond! Wij hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de locatie, het heerlijke eten en de supergezellige en vriendelijke bediening! Het was een feest om lang over na te praten! BEDANKT!!!!!!!

Fam. Gijsbertha
  

Bruiloft

Dit moet de mooiste en gezelligste dag van u leven zijn! Dat kan door ons verzorgd worden, wij maken op maat een offerte voor u.

Met familie eerst heerlijk eten, vervolgens even uitrusten en de avond afsluiten met een knallend feest. Dit is allemaal mogelijk in De Koetsier, wij zijn uniek in zijn soort.

Geen allerdaagse bruiloft! Maar gezellig, intiem en sfeervol?
*Eten & drinken voor een scherpe prijs.
*U huurt bij ons de gehele locatie af.
*Inclusief kegelbanen & diverse spellen.
*Licht en geluid is standaard in huis, deze kosten bespaart u bij ons.

 

 

Receptie

Wilt een spetterend feest, of alleen een receptie? Wij kunnen een leuk arrangement voor u samenstellen, helemaal naar u eigen wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een All-inclusive feest avond, met muziek! Wij hebben alle genres in huis en beschikken over een dansvloertje met karaoke.  

Kijkt u bij onze arrangementen voor een idee van een huwelijksfeest!